Logo en fotografie Aquabright

  Aquabright verkoopt vanuit Hengelo innovatieve en duurzame producten aan consumenten. De producten zijn gericht op besparing en veiligheid van drinkwater en verbetering van de drinkwatervoorzieningen. M-effect heeft in opdracht van Aquabright het logo ontworpen en productfotografie verzorgd.

  Logo-ontwerp

  Bij het ontwerp van het logo is voor een duidelijke visuele link met water gekozen zowel in vorm als kleurgebruik. Hierdoor kan de consument makkelijk de relatie leggen met de markt waarop Aquabright zich richt. Krachtige duidelijke letters maken de naam duidelijk leesbaar. Ook als het logo wordt toegepast op kleine producten of verpakkingen.

  Productfotografie

  Voor een toekomstig te realiseren webshop heeft M-effect de productfotografie verzorgd. Naast dat de producten aantrekkelijk in beeld moeten worden gebracht, is het tevens van groot belang dat de consument het product goed kan beoordelen. Mede hierom zijn van ieder product foto's gemaakt vanuit verschillende perspectieven. M-effect heeft tevens de fotoselectie en fotobewerking uitgevoerd.

  details van het logo ontwerp aquabright Hengelo

  fotografie product

  aquabright_05