Website en huisstijl ‘De Kracht van Vlas’

Stichting Vlasmanifestatie heeft als doelstelling vlas als innovatieve, veelzijdige en duurzame grondstof onder de aandacht te brengen. Hiervoor organiseert de stichting diverse activiteiten, symposia en bijeenkomsten onder de naam ‘De Kracht van Vlas’.

Wuivend vlas

M-effect heeft voor de stichting een frisse moderne huisstijl ontwikkeld. Het beeldmerk van het logo symboliseert wuivend vlas en hint tevens naar de vlasschoof. Voor het kleurgebruik is de typische blauwe kleur van de bloem gekozen, versterkt door het heldere, krachtige groen van de steel van het gewas.

Huisstijl-elementen

Op basis van het logo is het huisstijldrukwerk ontworpen en zijn vervolgens diverse communicatie-uitingen vormgegeven als aankondigingen, uitnodigingen, flyers en bebording. Om een grote doelgroep kennis te laten nemen van de bijzondere eigenschappen van vlas hebben we brochure ontwikkeld waarin verschillende thema's aan de orde komen als de kenmerken van het gewas, innovatieve mogelijkheden, en informatie over (deel)producten op basis van deze duurzame grondstof. Hiervoor zijn thematische illustraties gemaakt en veel eigen fotografie toegepast.

Digitale communicatie

Voor de digitale communicatie hebben wij een website gerealiseerd met een bijpassende digitale nieuwsbrief. M-effect verzorgt tevens de fotografie van het communicatiemateriaal en van de activiteiten van Stichting Vlasmanifestatie.

logo ontwerp vlas enschede

ontwerp huisstijl brochure de kracht van vlas

ontwrp uitnodiging huisstijl de kracht van vlas

logo ontwerp kracht van vlas enschede