Visualisatie van producten Strukton

Om de specialistische productlijnen van Strukton gemakkelijk uit te kunnen leggen hebben wij als hulpmiddel een serie aansprekende illustraties gemaakt. Deze illustraties geven een duidelijk beeld van de verschillende productlijnen, de werking van de systemen, de belangrijkste onderdelen hiervan en de relatie tussen deze onderdelen.

Werkwijze

Op basis van een werksessie met engineers van Strukton heeft M-effect een beeld gevormd bij de productlijnen. Op basis van deze informatie zijn de eerste schetsen ontstaan. De hoofdzaken zijn van de bijzaken gescheiden en het geheel is als compositie in een aantal schetsen uitgewerkt. Na feedback op de schetsen is de detaillering aangebracht, de juiste terminologie bepaald en zijn de schetsen ingekleurd.
De uitgewerkte schetsen worden voor diverse toepassing gebruikt en zijn als ingelijste prints aan klanten verstrekt.

Techniek van visualisatie

De afbeeldingen zijn uitgewerkt als isometrisch 3D. Een speudo-3D vorm zonder verdwijnpunten. Door gebruik van deze techniek is het mogelijk om op de verschillende elementen uit de illustraties in een later stadium eenvoudig te kunnen animeren.
Alle illustraties zijn in vector-formaat getekend waardoor deze tot zeer grote visuals kunnen worden geschaald zonder dat het zijn scherpte verliest. Op deze wijze zijn de visuals uitstekend op groot-formaat toe te passen voor print of beursmateriaal en kan het tevens getoond worden op zeer grote presentatieschermen.

product visualisatie detail

proces visualisatie

concept visualisatie

produkt visualisatie

product visualisatie