Advies en ontwerp website Telecomvisie

Als onderdeel van een herpositioneringstraject, heeft M-effect de website van Telecomvisie ontwikkeld. Door veel functioneel wit, rust en minimalistische stijlkenmerken in het grafisch ontwerp toe te passen wordt de adviserende, specialistische rol van Telecomvisie in de telecombranche benadrukt.

Aansluiting bij strategie en communicatiebehoefte

Veel aandacht is besteed aan het maken van het informatiemodel. Dit heeft ons in staat gesteld het dienstenaanbod helder uiteen te zetten en de klikpaden voor de verschillende doelgroepen kort en eenvoudig te houden. Door het uitvoeren van periodieke website-scans borgt M-effect dat de website niet alleen nu maar ook in de toekomst aansluit bij de strategie en communicatiebehoefte van Telecomvisie.

Flexibiliteit bij uitbreidingen

Voor deze website hebben wij het Drupal content management systeem (CMS) ingezet. Dit stelt ons in staat om op een zeer flexibele wijze de website te voorzien van functionele uitbreidingen. Daarnaast biedt het de adviseurs van Telecomvisie de mogelijkheid om zelf informatie aan de website toe te voegen.

website telecomvisie →

Webdesign Telecomvisie

Website ontwerp Telecomvisie